علائم رفلاکس معده معمولاً پس از دراز کشیدن بدتر می شود. به همین خاطر به خواب رفتن برای مبتلایان به این بیماری کمی سخت است. اما خوشبختانه یک تشک مناسب می تواند علائم مرتبط با بیماری رفلاکس معده را تا حد زیادی بهبود بخشد. بسیاری از افراد می توانند با خوابیدن به پهلو و تغییر تشک خود، این بیماری را تا حد زیادی کنترل کنند. بهترین تشک آنتی رفلاکس برای بزرگسالان ، تشک هایی هستند که با شیب ملایم ۲۵ درجه و یا برای خوابیدن به پهلو طراحی شده اند. در ادامه ضمن اشاره به لیست بهترین تشک آنتی رفلاکس برای بزرگسالان ، توصیه هایی را در مورد کنترل این بیماری ارائه خواهیم داد.
همچنان با نمایندگی تشک رویال اصفهان همراه باشید. نمایندگی تشک رویال اصفهان ، فروشنده ی انواع تشک رویال اصفهان نظیر تشک طبی اصفهان، تشک آرامش طبی فنری، تشک آسایش طبی فنری، تشک اسلیپ تاچ فنری، تخت باکس، دانلوپ طبی و غیره است. جهت خرید انواع تشک رویال اصفهان با نمایندگی تشک رویال اصفهان تماس بگیرید.
اکثر تشک های موجود در بازار در یکی از دسته بندی های فنری، فومی، ترکیبی و غیره قرار می گیرند. در حالی که تشک های هر دسته تمایل دارند بسیاری از ویژگی های یکسان را نشان دهند، مهم است که به یاد داشته باشید که هیچ دو مدل یا مارک مشابهی کاملا از یک ویژگی برخوردار نیستند و هر تشک دارای مواد، ساختار و ویژگی های متفاوت است. در ادامه به تشک مناسب این بیماری اشاره خواهیم کرد.
رفلاکس اسید معده، یک بیماری مزمن است که می تواند تأثیر چشمگیری بر کیفیت خواب شما داشته باشد. این وضعیت همچنین ممکن است منجر به اختلالاتی مانند آپنه خواب، سندرم پای بی قرار و بی خوابی مزمن شود. هنگامی که بیماران مبتلا به ریفلاکس معده میخوابند یا دراز میکشند، اسید معده به مری سرازیر میشود و باعث سوزش سر دل، نارسایی معده و سرفه میشود. با گذشت زمان، رفلاکس درمان نشده ممکن است عوارض طولانی مدت و حتی خطر ابتدا به برخی از سرطان ها را افزایش دهد. اما نگرام نباشید در این مقاله می خواهیم یک عامل موثر در این بهبود این موضوع یعنی تشک آنتی رفلاکس برای بزرگسالان را برای شما معرفی کنیم.
در حالی که انواع داروهای درمانی برای درمان رفلاکس معده وجود دارد، اکثر مبتلایان متوجه میشوند که برای تسکین شرایطشان نیاز به تغییر در سبک زندگی خود دارند. همچنین از آنجایی که علائم رفلاکس معده اغلب در شب بدتر می شوند، بسیاری از افراد مبتلا به رفلاکس اسید باید یاد بگیرند که در یک موقعیت متفاوت بخوابند. آنها همچنین باید از بهترین تشک آنتی رفلاکس برای بزرگسالان استفاده نمایند. چرا که برخی از تشک ها توسط متخصصان به طور خاص برای کمک به کاهش علائم رفلاکس معده طراحی شده اند.
خوابیدن به پشت و معده ممکن است علائم ریفلاکس را تشدید کند و به همین خاطر اغلب پزشکان توصیه می کنند که افراد مبتلا به این بیماری به پهلو بخوابند. علاوه بر این، مبتلایان اغلب از یک بالش با ارتفاع مناسب برای خوابیدن استفاده می کنند که این مانع از برگشت اسید معده به مری می شود. تخت خواب یا تشک هایی که قابلیت تنظیم ارتفاع دارند می توانند علاوه بر کاهش ریفلاکس به کاهش مشکلات مرتبط مانند خروپف و آپنه خواب نیز کمک کنند.
جهت خرید تشک رویال اصفهان که مناسب برای رفلاکس معده باشد می توانید با نمایندگی تشک رویال اصفهان تماس بگیرید.
امروزه انواع مدل تشک ها برای نیازهای گوناگون مصرف کنندگان در بازار موجود هستند. انتخاب بهترین تشک آنتی رفلاکس معده برای بزرگسالان در صورت عدم آگاهی از نکات خرید این نوع تشک می تواند دشوار باشد.
به طور کلی بهترین تشک برای کاهش کمردرد و رفلاکس اسید معده تشکی است که باعث تراز بهتر ستون فقرات می شود و حمایت هدفمندی را از نقاط فشار بدن مانند باسن و شانه ها فراهم می کند. در ادامه به بررسی ویژگی هایی در تشک ها می پردازیم که برای کاهش رفلاکس معده در بزرگسالان موثر هستند. همچنین جهت خرید تشک رویال اصفهان که مناسب برای رفلاکس معده باشد می توانید با نمایندگی تشک رویال اصفهان تماس بگیرید.
عدم توجه به نوع تشک مورد استفاده در دراز مدت می تواند علائم رفلاکس معده را بدتر کند یا منجر به عوارض دیگری شود. به عنوان مثال، تشک بیش از حد سفت ممکن است باعث کمردرد در افرادی شود که برای جلوگیری از رفلاکس معده به پهلو می خوابند (به خصوص در افراد سنگین وزن). در حالی که تشک های تمام فوم یا تشک های که خیلی نرم هستند نیز ممکن است به اندازه کافی از خواب این افراد برای جلوگیری از رفلاکس پشتیبانی نکنند. علاوه بر این، برخی از تشک های ضخیم تر یا متراکم تر نیز برای تخت های قابل تنظیم به خوبی کار نمی کنند. بنابراین بهترین تشک آنتی رفلاکس معده برای بزرگسالان کدام است؟
تشک آنتی رفلاکس برای بزرگسالان از یک شیب ملایم و استاندارد ۲۵ درجه برخوردار است که منجر به بالاتر نگه داشتن سر و گردن و بالا تنه از قسمت پایین بدن می شود و همین ویژگی در کمتر شدن ریفلاکس و خواب راحت تر شخص بسیار موثر است. جهت خرید تشک رویال اصفهان که مناسب برای رفلاکس معده باشد می توانید با نمایندگی تشک رویال اصفهان تماس بگیرید.
حتما می دانید که وضعیت خواب شما می تواند علائم رفلاکس معده، خروپف و کمردرد را تسکین دهد و یا اینکه بدتر کند! به طور کلی، افراد مبتلا به GERD و رفلاکس معده به خوابیدن به پهلوی چپ تشویق می شوند. در ادامه انواع وضعیت های خواب و تاثیر هرکدام بر رفلاکس معده را بررسی خواهیم کرد. همچنان با نمایندگی تشک رویال اصفهان همراه باشید.
خوابیدن به پشت به طور کلی بدترین وضعیت برای افراد مبتلا به رفلاکس معده است و افرادی که به پشت می خوابند معمولاً با علائم بدتر و طولانی تری دست و پنجه نرم می کنند. خوابیدن به پشت به اسید اجازه می دهد تا آزادانه از معده به سمت مری حرکت کند، جایی که می تواند برای مدت طولانی باقی بماند و به پوشش مری آسیب برساند. این وضعیت مخصوصاً برای افرادی که دارای چربی اضافی شکم هستند خطرناک است، زیرا وزن اضافی روی معده ممکن است اسید را با نیروی قویتری به سمت مری سوق دهد.
در حالی که خوابیدن به پهلو می تواند به باسن و شانه ها فشار وارد کند اما بهترین حالت برای مقابله با رفلاکس معده و هم ترازی ستون فقرات است. با این حال، اینکه دقیقاً روی کدام سمت می خوابید، می تواند تفاوت زیادی در کاهش علائم ایجاد کند. متخصصان معمولاً پیشنهاد میکنند که مبتلایان به پهلوی چپ بخوابند، که معده را مستقیماً زیر مری قرار میدهد و جریان اسید به سمت بالا را دشوارتر میکند. به این ترتیب به لطف گرانش، هر اسید معده که وارد مری می شود می تواند به سرعت به سمت عقب حرکت کند، بدون اینکه آسیب پایداری ایجاد کند.
در مقابل، دراز کشیدن به پهلوی راست، معده را در زاویه ای قرار می دهد که به معده اجازه می دهد تا اسید را مستقیماً به مری بریزد. در این حالت، اسید نشتشده تمایل دارد برای مدت طولانی در گلو بماند و در نتیجه وضعیت بیماری شما بدتر می شود که البته یکی از راه حل های دیگر این موضوع هم تشک آنتی رفلاکس برای بزرگسالان است که به شما برای بهبود خالت خواب کمک می دهد.
مانند خوابیدن به پشت، خوابیدن روی معده نیز شرایط رفلاکس اسید معده را بدتر می کند این وضعیت به اسید معده اجازه می دهد تا آزادانه به سمت مری جریان یابد، بدون اینکه نیروی گرانش آن را وادار به عقب نشینی کند.
بسیاری از افرادی که معده می خوابند نیز با کمردرد دست و پنجه نرم می کنند. خوابیدن روی شکم بیشترین وزن را بر روی مرکز بدن قرار می دهد و باعث ایجاد فشار در امتداد ستون فقرات، گردن و کمر می شود. این فشار به نوبه خود می تواند منجر به گزگز یا بی حسی در اندام ها و سایر قسمت های بدن شود. با گذشت زمان، خوابیدن به روی معده همچنین ممکن است باعث گردن درد یا حتی فتق دیسک شود.
منبع: sleepfoundation.org